Skip to content
zaai-haarlemmermeer-kick-off

ZAAI Haarlemmermeer – De kick-off vlog #1

Aan het begin van de lente heb ik mij opgegeven voor ZAAI Haarlemmermeer. Zaai heeft als doel om startende ondernemers in Haarlemmermeer te helpen succesvol te ondernemen, door coaching en masterclasses aan te bieden. Gedurende het hele traject neem ik je graag mee in mijn “Zaai avontuur”. Ik zal voor tijdens en na de verschillende sessies filmen om zo van elke bijeenkomst een vlog te maken. Op dinsdag 2 oktober was  kick-off van dit traject en ik neem jullie graag mee naar deze eerste bijeenkomst.

 

Deel deze blogpost

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *