In 4 maanden meer omzet met een online marketingstrategie op maat

Samen gaan we aan de slag met een online marketingstrategie die volledig is afgestemd op doelen en jouw niche

Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw ondernemerschap?

Jij bent ondernemer, gestart vanuit een missie, jouw overtuiging! Tegelijkertijd vind je het lastig om jezelf te laten zien. Je bent daardoor onvoldoende online zichtbaar. Je kijkt je veel naar andere ondernemers en je gaat je ongemerkt aanpassen op de markt. Je biedt dezelfde oplossing, je beloofd dezelfde service en gaat voor kwaliteit. Maar wat maakt dat je nu echt onderscheidend bent van anderen? Een goede online marketingstrategie is daarom essentieel. 
Jouw verhaal, jouw drijfveren en jouw overtuiging is jouw onderscheidend vermogen!  Het is nu tijd om jouw business goed in de markt te zetten en die stap te maken die nodig is om jouw onderneming te laten groeien!

In mijn 1-op-1 coachingstraject gaan we in 4 maanden samen aan de slag naar een succesvol merk. Je ontvangt een concrete online marketingstrategie die bij jouw past en volledig is afgestemd op jou en jouw onderneming. In dit coachingstraject staan jouw doelen centraal ,zodat jij meer omzet haalt met marketing, branding en content!

Herken jij jezelf hierin?

 • Je vindt het lastig om jezelf te laten zien
 • Je kijkt veel naar andere ondernemers en wordt daar onzeker van
 • Je kunt jouw “why” niet in direct vertellen
 • Je steekt tijd en energie in marketingactiviteiten, maar je hebt geen strategie
 • Je hebt het gevoel dat wat je deelt niet goed overkomt bij jouw doelgroep
 • Je doet wel aan marketing, maar je hebt geen strategie
 • Je bent online niet voldoende zichtbaar
 • Je bent niet tevreden over je huidige website, maar weet ook niet goed wat je zou willen veranderen.
 • Je vindt het lastig om steeds te verzinnen wat je moet plaatsen op social media
 • Je wilt graag waardevolle content maken, maar je weet niet waar je moet beginnen
 • Je denkt dat jij geen creatieve content kunt maken
 • Je ziet diverse online tools, maar weet je niet waarmee je echt efficiënt kunt werken

In mijn 1-op-1 online marketing coachingstraject gaan we dit samen doen:

1. Intakeformulier: Waar word jij gelukkig van?

Om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van jou en jouw onderneming, stuur ik je eerst een intakeformulier. Gedurende één week schrijf je elke dag op wat je hebt gedaan. Aan het einde van de week kies je één activiteit uit waar jij het meest gelukkig van wordt. Dit staat centraal in jouw coachingstraject.

2. 1-OP-1 LIVE MEETING: BRAND IDENTITY (2 UUR)

Tijdens deze meeting starten we met jouw brand identity, de basis: jij en jouw onderneming. Wie ben jij, waar wordt je gelukkig van, wat is je missie en je werkwijze. We gaan je ideale klant beschrijven en kijken we naar jouw doelen. We stellen je Key Performance Indicators (KPI’s) op en je ontvangt van mij een KPI sheet die je kunt gebruiken om jouw voortgang te kunnen meten, zodat jij op tijd kunt bijsturen.

3. BRAND IDENTITY SHEET + (CALL 30 MINUTEN)

Na onze meeting ga ik aan de slag en ontvang je binnen 5 werkdagen een brand identity sheet. Hierin staat de belangrijkste punten voor jouw brand identity samengevat in één document. In een call van 30 minuten bespreken we of dit het juiste vertrekpunt voor jouw marketingstrategie. Uiteraard ontvang je het document voordat onze call plaatsvindt, zodat je de tijd hebt om dit van tevoren door te nemen.

4. JOUW ONLINE MARKETINGSTRATEGIE + CALL (30 MINUTEN)

Nu jouw brand identity beschreven is, kijk ik naar je website en je huidige online marketingactiviteiten en geef je hier feedback op. Je ontvangt van mij een online marketingstrategie met een concrete stappen en praktische tips om jouw onderneming succesvol te laten groeien. Een week nadat je de strategie hebt ontvangen neem ik telefonisch contact met je op om al je vragen hierover te beantwoorden.

5. 1-op-1 Live Meeting: Creatieve doorvertaling online marketingstrategie (2 uur)

Tijdens deze meeting help ik je met de creatieve doorvertaling van de strategie. Je gaat aan de slag met het maken van een to-do lijst voor je website, social media kanalen blogs en e-mailmarketing. Je krijgt van mij een handige content kalender, waar je jouw to-do lijst in verwerkt en ontvangt alle tips en tools die je helpen om efficiënt aan de slag te gaan. Zo weet je weet precies weet wat je op welk (social media) kanaal gaat plaatsen en wanneer. En natuurlijk hoor je van mij welke tools je hier het beste voor kunt gebruiken.

6. Feedback call (30 minuten)

Een maand na onze laatste 1-op-1 meeting vindt onze laatste call plaats. Tijdens onze call krijg je persoonlijke feedback op de doorvertaling van de marketingacties en content. Welke veranderingen heb je gemaakt op je website en welke effecten heeft dit gehad? Hoe ziet jouw social media content eruit? Zij er doelen behaald, zie je progressie in je websiteverkeer, social media volgers en je engagement. Stel mij zoveel mogelijk vragen om jouw strategie nog verder te optimaliseren.

EXTRA:
Lifetime toegang tot de online community van de Create Academy!

 

Na afloop van het traject ontvang je exclusief toegang tot de coachingsgroep van de online community van de Create Academy, zolang jij wilt!
Spar met andere ondernemers die mijn traject of online programma’s hebben gevolgd over alles wat met ondernemen te maken heeft. Het geeft een heel fijn gevoel om met gelijkgestemden te kunnen sparren en elkaar te helpen, want samen kun je nu eenmaal meer dan alleen!

Resultaat: Gedurende de 1-op-1 coaching heb je:

 • Jouw eigen persoonlijke Brand Identity
 • Heldere doelstellingen voor de groei voor jouw onderneming
 • Een praktische online marketingstrategie waarmee jij meer omzet behaald
 • Concrete handvatten en handige tools, zodat jij waardevolle content maakt
 • Orde in de content chaos met een heldere content kalender
 • Inzicht in jouw resultaten, zodat je kunt bijsturen waar nodig
 • Lifetime toegang tot mijn online community

Wat zeggen mijn klanten over de marketingstrategie:

rozemarijn

Wat ontzettend fijn om met Stella te werken aan mijn Online Marketing strategie. Stella heeft ontzettend veel vakkennis en weet dit heel erg goed te vertalen naar concrete plannen en opdrachten. Ze is enthousiast, betrouwbaar en is niet bang ook kritisch te zijn. Daarnaast reageert Stella heel snel op vragen en geeft op een positieve manier feedback. Ik wist wel ‘iets’ van Social Media maar door de samenwerking met Stella voel ik me veel kundiger en weet ik zeker dat ik mijn doelen ga behalen!

Rozemarijn Timmer
Raadslid VVD Heemstede
Willem VR-Agressietraining (1)

Stella heeft verstand van haar vak en je kunt merken dat zij dit met plezier doet. Daarnaast is ze altijd bereikbaar en flexibel, iets wat het samenwerken met haar erg prettig maakt. Ze denkt mee over de gebruikersvriendelijkheid voor haar klanten, geeft zo nodig onderbouwende feedback, maar past content ook gemakkelijk aan op jouw wensen en/of behoeftes.​ . . ................................................................................................................................................................

Willem Ketel
Adviseur en mede-oprichter van VR-Agressietraining
Heidy (1)

Als organisatiecoach voor het startup programma Zaai heb ik samen gewerkt met Stella Peperkoorn. Ik waardeer in de plezierige samenwerking met Stella de snelheid van werken, haar pro-activiteit en deskundigheid. Bovendien doet ze wat ze belooft. Zij heeft er met haar online marketing ondersteuning voor gezorgd dat het startersprogramma Zaai onder de aandacht kwam van de ondernemers via een social media campagne. Als je ook je online zichtbaarheid wil vergroten kan ik Stella van harte aanbevelen.

Heidy Peperkamp
Business Booster en Interim Manager voor verandering en ontwikkeling

Online marketingstrategie

2997 *in termijnen betalen mogelijk​
 • Jouw eigen persoonlijke Brand Identity​
 • Heldere doelstellingen voor de groei voor jouw onderneming​
 • Een praktische online marketingstrategie waarmee jij meer omzet behaald​
 • Concrete handvatten en handige tools, zodat jij waardevolle content maakt​
 • Orde in de content chaos met een heldere content kalender​
 • Lifetime toegang tot mijn online community​
 • Inzicht in jouw resultaten, zodat je kunt bijsturen waar nodig​

Meld je aan voor het coachingstraject!